KEITÄ OLEMME

Aktiivisia nuoria aikuisia

Me Kankaanpään nuorkauppakamarilaiset olemme monipuolinen porukka pohjoissatakuntalaisia että muualta muuttaneita. Meitä on tällä hetkellä reilut kaksikymmentä.

Työelämässä olemme yrittäjiä, eri alojen asiantuntijoita, tutkijoita, johtajia, niin junioreja kuin senioreja ja kuuluu meihin myös opiskelijoita sekä työuraansa etsiviä. Osa hakee nuorkauppakamaritoiminnasta vastapainoa työlle, jotkut verkostoja liiketoiminnan kehittämiseen ja toiset tuulta työelämän purjeisiin.

Vaikka olemme moninainen joukko, meitä yhdistää halu kehittää itseämme ja omaa yhteisöämme sekä pitää hauskaa yhdessä. Hauskanpitoon kuuluu esimerkiksi yhteiset reissut Nuorkauppakamarien vuosittaisiin kokouksiin tai oman kamarin kesäjuhlat, mutta yhtä hyvin myös talkoot vaikka Joulupuu-projektin lahjoja paketoitaessa. Tykkäämme tehdä asioita yhdessä ja viihdymme toistemme seurassa!

Yksi asia on varma. Nuorkauppakamarilaisten työnantajat hyötyvät työntekijöidensä kehittymisestä projektien ja koulutusten parissa. Tehtävästä riippumatta Nuorkauppakamari opettaa työelämätaitoja, joita jokainen voi soveltaa omassa työssään.


HYÖDYT JA MAHDOLLISUUDET

  Nuorkauppakamarissa luodaan elinikäisiä ystävyyksiä ja hyödyllisiä kontakteja. Mukavassa porukassa, huipputyyppien kanssa oppiminen on hauskaa.  JOHTAJUUSTAITOJA

Johtajuustaitojasi pääset kehittämään ottamalla vastuita erilaisissa tehtävissä. Luottamustehtävät kamarin hallituksessa tai projekteissa kestävät vuoden, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä uuteen tehtävään. Nuorkauppakamarissa emme lähtökohtaisesti tee niitä juttuja, joita jo osaamme vaan niitä, joita haluamme jatkossa osata.

LAADUKASTA KOULUTUSTA

Nuorkauppakamarissa pääset kiinni laadukkaisiin, usein täysin ilmaisiin koulutuksiin. Järjestämme niin yritysvierailuja, luentoja kuin osallistavaa esiintymiskoulutusta. Meillä voit myös itse kehittyä kouluttajana.

MAHDOLLISUUDEN VAIKUTTAA ELINYMPÄRISTÖÖN 

Nuorkauppakamari on poliittisesti sitoutumaton järjestö, jossa pääset vaikuttamaan yhteiskuntaan omaan yhteisöön suunnattujen projektien kautta ja johtajuutta kehittämällä. Ensisijaisesti haluamme nostaa esiin hyvää, mistä esimerkkeinä Vuoden Nuori Menestyjä, Vuoden Nuori Johtaja ja Tuottava Idea -projektit.

KONTAKTIVERKOSTOJA

Suomen Nuorkauppakamarit ovat 5000 jäsenen verkosto, johon sinä pääset mukaan. Jäsenet edustavat erilaisia ammattikuntia, yrityksiä ja organisaatioita. Tätä verkostoa hyödynnetään esimerkiksi rekrytointi- ja hankintatilanteissa. Verkostot ulottuvat toiminnan myötä myös kansainväliselle tasolle.

KANNUSTUSTA
YRITTÄJYYTEEN 

Reilu neljännes nuorkauppakamarilaisista on yrittäjiä. Tästä verkostosta saat esikuvia, tukea ja kannustusta oletpa sitten yrittäjä tai vasta yrittäjyydestä haaveileva. Yrittäjiä löytyy kaikilta aloilta.

TYÖELÄMÄVALMIUKSIA 

Niin työnantajasi kuin sinä itse hyödyt kehittymisestä erilaisten projektien parissa. Tehtävästä ja alasta riippumatta nuorkauppakamari opettaa taitoja, joita jokainen voi soveltaa omassa työssään. Täällä opit tekemällä ja kun olet tehnyt, on sinulla jo kokemus työelämää varten.

KANSAINVÄLISIÄ MAHDOLLISUUKSIA 

Nuorkauppakamarissa olet osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia. Verkoston kautta sinun on helppo luoda kansainvälisiä kontakteja, jotka sinua kiinnostavat tai ovat liiketoiminnallesi merkityksellisiä. Missä tahansa maailmalla kohtaatkin nuorkauppakamarilaisen, on teillä heti yhteys nuorkauppakamarin myötä.

HAUSKANPITOA JA
UUSIA YSTÄVIÄ 

Nuorkauppakamaritoiminnassa et voi välttyä uusilta ystäviltä, tulet yllättymään, miten helposti kaikki tapahtuu. Kun olemme yhdessä, meillä on hauskaa! Meillä on moneen makuun niin tapahtumia, illanistujaisia kuin loistokkaita gaalojakin. Kaiken kutkuttavan kukkuraksi kamarissa ystävyyssuhteet eivät rajoitu ikävuosiin vaan niistä voi tulla elinikäisiä.

YHTEISTYÖSSÄ 2021

  Teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa ja haluamme nostaa esiin hienoja menestyviä yrityksiä alueellamme. Etsimme ensisijaisesti kumppaneiksi yrityksiä, joiden kanssa voimme yhdessä edistää Pohjois-Satakunnan elinvoimaisuutta ja hyödyttää toinen toisiamme Esan Levykaluste

Keittiöt ja muut kiintokalusteet puusepäntyönä. Esan Levykaluste on kankaanpääläinen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia keittiökalusteita mittatilaustyönä lähes 40 vuoden kokemuksella. Kattavat kalustenäyttelyt ja keittiömyymälät sijaitsevat Tampereen Lielahdessa ja Niinisalossa tehtaan yhteydessä.

Lue lisää Esan Levykalusteesta. 

S-market Kankaanpää

Etsitkö helppoa ja nopeaa ostospaikkaa, jossa on aina edulliset hinnat ja juuri sinulle sopivimmat valikoimat?

S-market Kankaanpään tilavista ja valoisista myymälöistä löydät helposti etsimäsi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan. Laajat tuoretuotevalikoimat palvelevat joka päivä houkutellen monipuoliseen ja herkulliseen ruuanlaittoon. Paikalliseen kysyntään vastaamme juuri sinulle suunnitelluille valikoimilla.

Pitkillä aukioloajoilla haluamme tarjota paikkakuntasi parasta palvelua!

Lue lisää S-market Kankaanpäästä.

Kankaanpään kaupunki

Taidekaupungin sydän sykkii kulttuurille, luonnolle ja iloisille torikohtaamisille. Pieni ei kerro koko tarinaa. Pienistä syntyy isoja. Me uskomme, että onnellisen elämän eväät on mahdollista leipoa meillä. Kankaanpäässä voit rakentaa itsellesi sopiva arjen - juhlankin. Kokeile, tunnustele, ihastu ja rakastu.

Meille kaupunkilaisten hyvinvointi on sydämen asia. Haluamme mahdollistaa monin tavoin liikkumisen edistämisen. Meiltä löytyy palveluita, harrastusmahdollisuuksia, asumisen ja koulutuksen vaihtoehtoja, työpaikkoja ja kaikkea, mitä tarvitset mutkattomaan ja laadukkaaseen elämään. Ylpeydenaiheitamme ovat mm. Niinisalon varuskunta, Kankaanpään taidekoulu, Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Kirkkokallion teollisuuspuisto, Pesämäen moottoriurheilukeskus sekä tietysti aktiiviset kankaanpääläiset, jotka tekevät paikkakunnastamme vireän ja tapahtumarikkaan. Kankaanpäässä on helppo lähteä mukaan yhteiseen tekemiseen!

Lue lisää Kankaanpään kaupungista.

Kankaanpään Oma Säästöpankki

Tervetuloa Kankaanpään Oma Säästöpankkiin, tyytyväisten asiakkaiden pankkiin. Olemme läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Suomen suurimpana säästöpankkina palvelemme 32 konttorissa ja kattavien digitaalisten kanavien kautta ympäri Suomea. 

Asiakkaanamme asioit omassa pankissasi siten kuin sinulle parhaiten sopii: kellon ympäri verkossa, sijainnistasi riippumatta mobiilissa ja perinteisesti paikan päällä omassa konttorissasi. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua, olla lähellä ja läsnä. Haluamme myös, että palvelumme on yhtä hyvää niin digitaalisesti kuin konttoreissa.

Lue lisää Kankaanpään Oma Säästöpankista.