MITÄ TEEMME

Näistä meidät tunnetaan

Seikkailu Pohjois-Satakunnassa 
-lautapeli

Lautapeli vol. 2 julkaistiin 2023. Koko perheen pelissä seikkaillaan pohjoissatakuntalaisiin yrityksiin tutustuen, rakennetaan reittejä ja kerätään voittopisteitä. Alueemme elinkeinoelämän tukena.

Joulupuu-lahjakeräys

Jokavuotinen joulumielen luoja ja osoitus välittämisestä ja yhteisöllisyydestä. Vuosittain keräyksen kautta jaetaan reilut 400 lahjaa alueen lapsille ja nuorille.

Kankaanpään Kunkku-kaupunkipeli

Kankaanpäälle räätälöity laadukas lautapeli toi Kankaanpään ja sen yritykset konkreettisesti kartalle. Peli toimii yrityskasvatuksena lapsille ja nuorille sekä mainostuotteena yrityksille.

Kankaanpään Matkailu- ja palvelukartta

Paikallisen elinvoimaisuuden esiintuoja esite niin matkailijoille kuin paikallisille asukkaillekin. Yritysten ja kaupungin toivoma tuote. 

iWork-uramessut

Tapahtuma paikallisten yritysten, alueen oppilaitosten ja nuorten kohtaamiselle ja tutuksi tulemiselle.  

Vaikuttavia tekoja

Teemme 2021 aikana yhdessä Pohjois-Satakunnan asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa useita hyvän mielen tekoja positiivisen fiiliksen ja yhteisöllisyyden kasvattamiseksi!

Vuoden Nuori Johtaja

Haluttu ja arvostettu tunnustus, jonka saa vuosittain pohjois-satakuntalainen max. 40-vuotias innostava, inspiroiva ja eteenpäin katsova johtaja.

Pohjois-Satakunnan Värityskirja

Pohjois-satakuntalaiset ekaluokkalaiset ja eskarilaiset tutustuivat oman kotiseutunsa elinkeinoelämään sekä eri ammatteihin värityskirjan muodossa. Hauskojen värityshetkien lisäksi värityskirja tuki koulujen järjestämää yrittäjyys- ja taidekasvatusta.

MAAILMAN PARAS HARRASTUS

—  Nuorkauppakamarimatka on jokaisella eri mittainen. Harrastuksen viimeinen vuosi tulee neljänkymmenen ikävuoden kohdalla. Nuorkauppakamarivuodet rikastuttavat jokaisen elämää. Mikä on tässä harrastuksessa partasta, mitkä on isoimmat opit ja neuvot mitä taskuun jäi?  —


Jenni Rajahalme

Viestintätoimisto Kumppania
Partner, viestinnän asiantuntija


Jäsenyys Kankaanpään Nuorkauppakamarissa avasi minulle ovet ainutlaatuiseen seikkailuun, joka mullisti koko työelämäni.

Hurahdus johtamistaitojen ja verkoston kehittämiseen vei minut paikallistoiminnan lisäksi mukaan alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen toimintaan. Sain työskennellä ja oppia johtajuudesta 12 eri hallituksessa 150 eri osaajan kanssa. Arvokkainta oppia vuosien varrelta oli erilaisuuden ymmärtäminen, innostuksen voima ja inhimillisyys johtajuudessa.


Jäsen 2004–2019
Senaattori #76073
Kansallinen puheenjohtaja 2017

Jari Toivola

Lounea Yritysratkaisut Oy
toimitusjohtaja


Minulle nuorkauppakamari on antanut laajan verkoston ystäviä ja liikekumppaneita koko maassa.

Tästä harrastuksesta olen saanut loistavan työharjoittelupaikan käytännön johtamiseen, ihmisten ja projektien johtamista, kuin myös esiintymään vakuuttavasti.

Olen ollut mukana useissa verkostoitumis- ja yhdistysharrastuksissa, joista nuorkauppakamari on antanut minulle konkreettisimman lisäarvon työelämäni myrskyihin.


Jäsen 2000–2007
Senaattori #66662

Leena Luoma

Numbers Company
Partner, henkilöstöjohtamisen asiantuntija


Rohkeutta tehdä, uskoa omaan osaamiseen ja apuja kaikkiin tilanteisiin.

Nuorkauppakamarista sain rohkeutta lähteä yrittäjäksi. Projekteja ja hallitusvirkoja tehdessäni en aina hahmottanut, mitä opin ja mitä tilannetta varten, mutta myöhemmin olen voinut monessa tilanteessa todeta, että tämän osaan jo. Ja se, mitä en itse osaa, osaa varmasti joku muu tässä verkostossa, jonka toiminnan mukana olen ympärilleni saanut.


Jäsen 2014–2020,
Kunniajäsen #14


MITÄ, MISSÄ JA MILLOIN

Kankaanpään Nuorkauppakamarin jäsenille avoimia tapahtumia ja koulutuksia sekä muiden kamareiden, kansallisia tai kansainvälisiä koulutuksia sekä tapahtumia on paljon enemmän, niistä saa enemmän tietoa kun liityt mukaan