Seikkailu Pohjois-Satakunnassa 
-lautapeli

Kankaanpään Nuorkauppakamarin Seikkailu Pohjois-Satakunnassa -lautapeliprojekti palkittiin kansallisesti vuoden 2023 parhaana projektina Suomessa. Projekti voitti myös Euroopan parhaan projektin palkinnon organisaatioiden välistä yhteistyötä korostavassa Best Inter-Organization Collaboration Project -kategoriassa.

  Koe Jämin harjut, pistäydy Käntynmäen kyläkaupassa, herkuttele Karin Havupuu-uutejuomalla tai piipahda Autokeskus Haapalassa. Seikkailu Pohjois-Satakunnassa -lautapelistä löydät nämä ja lukuisat muut pohjoissatakuntalaiset yritykset ja toimijat. Lautapelissä rakennetaan reittejä ja kerätään voittopisteitä.
  Koko perheen lautapeli tempaa mukaansa koukuttavalla juonellaan ja kiinnostavilla kohteillaan!

  Tämä lautapeli syntyi vahvasta halusta tuoda alueemme kulttuuri ja elinkeinoelämä pelaajien ulottuville. Lautapelin tavoitteena on tuoda iloa ja hauskuutta niin alueen asukkaille kuin vierailijoillekin. Toivomme, että se tarjoaa pelaajille ikimuistoisia hetkiä, opettaa uutta alueemme maamerkeistä ja elinkeinoelämästä sekä inspiroi tutkimaan Pohjois-Satakunnan kauniita maisemia.

  Yhteistyö alueen yritysten, kaupunkien ja SAMK Kankaanpään taidekoulun kanssa on ollut avainasemassa, ja yhdessä olemme saaneet aikaan huikean peliympäristön. Haluamme sydämellisesti kiittää kaikkia osallistuneita kaupunkeja ja yrityksiä heidän tuestaan sekä panoksestaan. Erityisen kiitoksen ansaitsevat lautapelin lahjakkaat kuvittajat, jotka ovat tuoneet pelin kaupungit, yritykset ja hahmot eloon visuaalisesti.

  Mukavia pelihetkiä toivottaen Kankaanpään Nuorkauppakamari

  Lautapeliprojektin projektipäälliköt
  Jenna Viitanen
  Noora Pajunen

  Kuvittajat: Netta Hietaharju ja Pinja Salmi