Seikkailu Pohjois-Satakunnassa

Koko perheen seikkailulautapeli pohjoissatakuntalaisissa maisemissa. Tempaudu pelin pyörteisiin!

20.00 €

18.6.2024 alkaen ei mahdollisuutta postitukseen. Tilaus noudettava Kankaanpäästä. Kuljetamme nuorkauppakamarilaisten tilaamaat pelit myös Alue C:n syyskonferenssiin Onnenkauppaan noudettaviksi.

Lisätietoja noudosta: jcikankaanpaa@gmail.com

Myynnissä myös:

  • S-Market Kankaanpää


Yritys: Haluatko ostaa pelit lahjaksi henkilöstöllesi tai tilata toimipisteeseesi myyntiin erän pelejä?
Olethan erikseen yhteydessä Jenna Viitaseen puh. 050 592 2703 tai jenna.viitanen@jci.fi.

Tilausehdot

Tilaaminen:
Tilaaminen on mahdollista verkkosivustomme kautta. Valitse tuote, lisää se ostoskoriin ja noudata ohjeita tilauksen vahvistamiseksi.

Maksu:
Hyväksymme maksut verkkokaupassamme yleisimmillä luottokorteilla sekä mahdollisesti muilla maksutavoilla, jotka on lueteltu verkkosivuillamme.

Toimitus:
Toimitamme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Postituskulut ja arvioitu toimitusaika näkyvät tilauksen yhteydessä. Huomioithan, että toimitusaika voi vaihdella sijainnin mukaan.

Palautusoikeus:
Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, sinulla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Tuotteen viallisuus:
Mikäli vastaanotettu tuote on viallinen, ota välittömästi yhteyttä meihin sähköpostitse jcikankaanpaa@gmail.com. Vaihdamme tai korvaamme viallisen tuotteen tarvittaessa.

Tietosuoja:
Kankaanpään Nuorkauppakamari kunnioittaa yksityisyyttäsi. Kaikki henkilökohtaiset tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja noudatamme voimassa olevia tietosuojasäädöksiä.

Oikeudet muutoksiin:
Kankaanpään Nuorkauppakamari pidättää oikeuden muuttaa tilausehtojaan ilman ennakkoilmoitusta.
Muutokset julkaistaan verkkosivuillamme.

Yhteystiedot:
Mikäli sinulla on kysymyksiä tai huolia tilaukseesi liittyen, ole ystävällisesti yhteydessä meihin sähköpostitse jcikankaanpaa@gmail.com. 

Tilaamalla "Seikkailu Pohjois-Satakunnassa" lautapelin hyväksyt nämä tilausehdot. Kiitos, että tukesi avulla voimme tarjota tämän ainutlaatuisen pelikokemuksen!"